Kinderboerderij de Contactweide

Aan de Snijdelwijklaan 6 in Boskoop vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Contactweide.

Meer informatie over Kinderboerderij de Contactweide in Boskoop

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Contactweide is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Contactweide heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Boskoop, is Kinderboerderij de Contactweide een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Contactweide heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Snijdelwijklaan 6 in Boskoop. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Contactweide telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijalphen.nl/kba/locaties/De-Contactweide.html

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Contactweide.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Contactweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Contactweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Contactweide

Bezoekers bekeken ook