Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof

Aan de Hagerlei 1 in Venlo vind je Kinderboerderij Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof.

Meer informatie over Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof in Venlo

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Venlo, is Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hagerlei 1 in Venlo. Voor vragen kun je Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof telefonisch bereiken middels nummer: 31 77 326 6540. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijhagerhof.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof.

Hoe kom je bij Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij en Restaurant Hagerhof

Bezoekers bekeken ook