Kinderboerderij De Schaapskooi

Aan de Melkweg 1B in Bilthoven vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Schaapskooi.

Meer informatie over Kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Schaapskooi is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Schaapskooi heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Bilthoven, is Kinderboerderij De Schaapskooi een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Schaapskooi heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Melkweg 1B in Bilthoven. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Schaapskooi telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 82132472. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijschaapskooi.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Schaapskooi.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Schaapskooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Schaapskooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Schaapskooi

Bezoekers bekeken ook