Kinderboerderij De Baak Beverwijk

Aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Baak Beverwijk.

Meer informatie over Kinderboerderij De Baak Beverwijk in Beverwijk

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Baak Beverwijk is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Baak Beverwijk heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Beverwijk, is Kinderboerderij De Baak Beverwijk een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Baak Beverwijk heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Baak Beverwijk telefonisch bereiken middels nummer: 31 251 256 256. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.beverwijk.nl/kinderboerderij-de-baak/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Baak Beverwijk.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Baak Beverwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Baak Beverwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Baak Beverwijk

Bezoekers bekeken ook