Kinderboerderij de kromme akker

Aan de Burggravenlaan 3 in Geertruidenberg vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de kromme akker.

Meer informatie over Kinderboerderij de kromme akker in Geertruidenberg

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de kromme akker is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de kromme akker heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Geertruidenberg, is Kinderboerderij de kromme akker een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de kromme akker heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Burggravenlaan 3 in Geertruidenberg. Voor vragen kun je Kinderboerderij de kromme akker telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 17693346. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://kinderboerderijdongemond.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de kromme akker.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de kromme akker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de kromme akker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de kromme akker

Bezoekers bekeken ook