Kinderboerderij de Hertenkamp

Aan de Hoge Naarderweg 205 in Hilversum vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Hertenkamp.

Meer informatie over Kinderboerderij de Hertenkamp in Hilversum

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Hertenkamp is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Hertenkamp heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Hilversum, is Kinderboerderij de Hertenkamp een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Hertenkamp heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hoge Naarderweg 205 in Hilversum. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Hertenkamp telefonisch bereiken middels nummer: 31 35 623 3886. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijhilversum.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Hertenkamp.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Hertenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Hertenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Hertenkamp

Bezoekers bekeken ook