Kinderboerderij De Veldhoeve

Aan de Breitnerlaan 19 in Helmond vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Veldhoeve.

Meer informatie over Kinderboerderij De Veldhoeve in Helmond

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Veldhoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Veldhoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Helmond, is Kinderboerderij De Veldhoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Veldhoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Breitnerlaan 19 in Helmond. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Veldhoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 492 539 309. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.kinderboerderijdeveldhoeve.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Veldhoeve.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Veldhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Veldhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Veldhoeve

Bezoekers bekeken ook