Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn

Aan de Schellerpark 101 in Zwolle vind je Kinderboerderij Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn.

Meer informatie over Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn in Zwolle

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zwolle, is Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Schellerpark 101 in Zwolle. Voor vragen kun je Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn telefonisch bereiken middels nummer: 31 38 460 5234. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://traverswelzijn.nl/locaties/wijkboerderij-de-schellerhoeve/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn.

Hoe kom je bij Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Wijkboerderij de schellerhoeve, Travers Welzijn

Bezoekers bekeken ook