Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn)

Aan de Lintelerweg 4 in Goor vind je Kinderboerderij Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn).

Meer informatie over Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) in Goor

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Goor, is Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Lintelerweg 4 in Goor. Voor vragen kun je Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) telefonisch bereiken middels nummer: 31 547 273 027. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.aveleijn.nl/locaties/kinderboerderij-het-kukelnest

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn).

Hoe kom je bij Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Dagbesteding het Kukelnest (Avelelijn)

Bezoekers bekeken ook