Kinderboerderij De Boerenzwaluw

Aan de Boslaan 5 in Hoofddorp vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Boerenzwaluw.

Meer informatie over Kinderboerderij De Boerenzwaluw in Hoofddorp

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Boerenzwaluw is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Boerenzwaluw heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Hoofddorp, is Kinderboerderij De Boerenzwaluw een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Boerenzwaluw heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Boslaan 5 in Hoofddorp. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Boerenzwaluw telefonisch bereiken middels nummer: 31 23 562 6535. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://kinderboerderijdeboerenzwaluw.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Boerenzwaluw.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Boerenzwaluw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Boerenzwaluw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Boerenzwaluw

Bezoekers bekeken ook