Kinderboerderij de Kloosterhof

Aan de Kloosterwei 141 in Warmond vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Kloosterhof.

Meer informatie over Kinderboerderij de Kloosterhof in Warmond

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Kloosterhof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Kloosterhof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Warmond, is Kinderboerderij de Kloosterhof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Kloosterhof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Kloosterwei 141 in Warmond. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Kloosterhof telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 51546907. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdekloosterhof.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Kloosterhof.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Kloosterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Kloosterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Kloosterhof

Bezoekers bekeken ook