Stadsboerderij De Reigershof

Aan de Reigersbergenweg 280 in Den Haag vind je Kinderboerderij Stadsboerderij De Reigershof.

Meer informatie over Stadsboerderij De Reigershof in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Reigershof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Reigershof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is Stadsboerderij De Reigershof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Reigershof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Reigersbergenweg 280 in Den Haag. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Reigershof telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 382 5712. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/vrije-tijd-en-recreatie/stadsboerderij-de-reigershof-haagse-hout.htm

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Reigershof.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Reigershof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Reigershof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Reigershof

Bezoekers bekeken ook