Stichting Kinderboerderij De Laantjes

Aan de Donkerslootstraat 145-A in Rotterdam vind je Stichting Stichting Kinderboerderij De Laantjes.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij De Laantjes in Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij De Laantjes is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij De Laantjes heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Stichting in de buurt van Rotterdam, is Stichting Kinderboerderij De Laantjes een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij De Laantjes heeft zich bewezen als Stichting waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Stichting is gelegen aan de Donkerslootstraat 145-A in Rotterdam. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij De Laantjes telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij De Laantjes.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij De Laantjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij De Laantjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij De Laantjes

Bezoekers bekeken ook