Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer

Aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker vind je Stichting Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer.

Meer informatie over Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer in Blokker

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Stichting in de buurt van Blokker, is Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer heeft zich bewezen als Stichting waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Stichting is gelegen aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Voor vragen kun je Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer telefonisch bereiken middels nummer: 31 229 266 344. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer.

Hoe kom je bij Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stg. Milieuactiviteitencentrum en Kinderboerd. Blokweer

Bezoekers bekeken ook