Stichting Kinderboerderij De Warande

Aan de Het Merk 12 in Huizen vind je Stichting Stichting Kinderboerderij De Warande.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij De Warande in Huizen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij De Warande is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij De Warande heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Stichting in de buurt van Huizen, is Stichting Kinderboerderij De Warande een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij De Warande heeft zich bewezen als Stichting waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Stichting is gelegen aan de Het Merk 12 in Huizen. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij De Warande telefonisch bereiken middels nummer: 31 35 525 6698. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://kibohuizen.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij De Warande.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij De Warande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij De Warande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij De Warande

Bezoekers bekeken ook