Stichting Dierenpark Beek en Donk

Aan de Hermelijnstraat 100 in Beek en Donk vind je Kinderboerderij Stichting Dierenpark Beek en Donk.

Meer informatie over Stichting Dierenpark Beek en Donk in Beek en Donk

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Dierenpark Beek en Donk is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Dierenpark Beek en Donk heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Beek en Donk, is Stichting Dierenpark Beek en Donk een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Dierenpark Beek en Donk heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hermelijnstraat 100 in Beek en Donk. Voor vragen kun je Stichting Dierenpark Beek en Donk telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 21900437. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.dierenparkregtereind.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Dierenpark Beek en Donk.

Hoe kom je bij Stichting Dierenpark Beek en Donk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dierenpark Beek en Donk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Dierenpark Beek en Donk

Bezoekers bekeken ook