Stadsboerderij de Gagelhoeve

Aan de Mient 210 in Den Haag vind je Kinderboerderij Stadsboerderij de Gagelhoeve.

Meer informatie over Stadsboerderij de Gagelhoeve in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij de Gagelhoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij de Gagelhoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is Stadsboerderij de Gagelhoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij de Gagelhoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Mient 210 in Den Haag. Voor vragen kun je Stadsboerderij de Gagelhoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 325 7239. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/vrije-tijd-en-recreatie/stadsboerderij-de-gagelhoeve.htm

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij de Gagelhoeve.

Hoe kom je bij Stadsboerderij de Gagelhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij de Gagelhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij de Gagelhoeve

Bezoekers bekeken ook