Stichting Kinderboerderij De Heij

Aan de Oostbroekweg 15 in Rotterdam vind je Kinderboerderij Stichting Kinderboerderij De Heij.

Meer informatie over Stichting Kinderboerderij De Heij in Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stichting Kinderboerderij De Heij is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stichting Kinderboerderij De Heij heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rotterdam, is Stichting Kinderboerderij De Heij een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stichting Kinderboerderij De Heij heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Oostbroekweg 15 in Rotterdam. Voor vragen kun je Stichting Kinderboerderij De Heij telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 34825267. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdeheij.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stichting Kinderboerderij De Heij.

Hoe kom je bij Stichting Kinderboerderij De Heij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderboerderij De Heij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stichting Kinderboerderij De Heij

Bezoekers bekeken ook