Stadsboerderij Op den Dijk

Aan de Bovendijk 141 - 143 in Den Haag vind je Kinderboerderij Stadsboerderij Op den Dijk.

Meer informatie over Stadsboerderij Op den Dijk in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij Op den Dijk is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij Op den Dijk heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is Stadsboerderij Op den Dijk een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij Op den Dijk heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Bovendijk 141 - 143 in Den Haag. Voor vragen kun je Stadsboerderij Op den Dijk telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 396 5991. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.denhaag.nl/stadsboerderijen

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij Op den Dijk.

Hoe kom je bij Stadsboerderij Op den Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij Op den Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij Op den Dijk

Bezoekers bekeken ook