Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht

Aan de Maastrichterweg 2b in Maastricht vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht.

Meer informatie over Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht in Maastricht

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Maastricht, is Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Maastrichterweg 2b in Maastricht. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 82693639. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.kinderboerderijdeheeg.com/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Wieringenberg De Heeg-Maastricht

Bezoekers bekeken ook