Kinderboerderij de Knuffelweide

Aan de Van Hallstraat 4A in Zwanenburg vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Knuffelweide.

Meer informatie over Kinderboerderij de Knuffelweide in Zwanenburg

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Knuffelweide is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Knuffelweide heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zwanenburg, is Kinderboerderij de Knuffelweide een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Knuffelweide heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Van Hallstraat 4A in Zwanenburg. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Knuffelweide telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 497 4108. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdeknuffelweide.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Knuffelweide.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Knuffelweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Knuffelweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Knuffelweide

Bezoekers bekeken ook