Stadsboerderij de Korenmaat

Aan de Marius van Beeklaan 5 in Arnhem vind je Kinderboerderij Stadsboerderij de Korenmaat.

Meer informatie over Stadsboerderij de Korenmaat in Arnhem

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij de Korenmaat is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij de Korenmaat heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Arnhem, is Stadsboerderij de Korenmaat een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij de Korenmaat heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Marius van Beeklaan 5 in Arnhem. Voor vragen kun je Stadsboerderij de Korenmaat telefonisch bereiken middels nummer: 31 26 702 9000. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.natuurcentrumarnhem.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij de Korenmaat.

Hoe kom je bij Stadsboerderij de Korenmaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij de Korenmaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij de Korenmaat

Bezoekers bekeken ook