Kinderboerderij De Hazewinkel

Aan de De Twijnder 40 in Veldhoven vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Hazewinkel.

Meer informatie over Kinderboerderij De Hazewinkel in Veldhoven

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Hazewinkel is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Hazewinkel heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Veldhoven, is Kinderboerderij De Hazewinkel een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Hazewinkel heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de De Twijnder 40 in Veldhoven. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Hazewinkel telefonisch bereiken middels nummer: 31 14040. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.veldhoven.nl/kinderboerderij-de-hazewinkel

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Hazewinkel.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Hazewinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Hazewinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Hazewinkel

Bezoekers bekeken ook