Kinderboerderij De Oedenstee

Aan de Marthalaan 46 in Hoogvliet Rotterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Oedenstee.

Meer informatie over Kinderboerderij De Oedenstee in Hoogvliet Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Oedenstee is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Oedenstee heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Hoogvliet Rotterdam, is Kinderboerderij De Oedenstee een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Oedenstee heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Marthalaan 46 in Hoogvliet Rotterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Oedenstee telefonisch bereiken middels nummer: 31 10 438 6682. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://m.facebook.com/kinderboerderij.hoogvliet/?locale2=nl_NL

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Oedenstee.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Oedenstee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Oedenstee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Oedenstee

Bezoekers bekeken ook