Stadsboerderij de Houthoeve

Aan de Hertenkamplaan 3 in Haarlem vind je Kinderboerderij Stadsboerderij de Houthoeve.

Meer informatie over Stadsboerderij de Houthoeve in Haarlem

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij de Houthoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij de Houthoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Haarlem, is Stadsboerderij de Houthoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij de Houthoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hertenkamplaan 3 in Haarlem. Voor vragen kun je Stadsboerderij de Houthoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 23 532 6487. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://campagne.haarlem.nl/nme/stadsboerderijen/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij de Houthoeve.

Hoe kom je bij Stadsboerderij de Houthoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij de Houthoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij de Houthoeve

Bezoekers bekeken ook