Stadsboerderij De Kakelhof

Aan de Puccinistraat 215 in Den Haag vind je Kinderboerderij Stadsboerderij De Kakelhof.

Meer informatie over Stadsboerderij De Kakelhof in Den Haag

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Kakelhof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Kakelhof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Den Haag, is Stadsboerderij De Kakelhof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Kakelhof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Puccinistraat 215 in Den Haag. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Kakelhof telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 323 7363. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/vrije-tijd-en-recreatie/stadsboerderij-de-kakelhof-loosduinen.htm

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Kakelhof.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Kakelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Kakelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Kakelhof

Bezoekers bekeken ook