Kinderboerderij De Plantage

Aan de Hilmar J. de Haanstraat 10 in Alblasserdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Plantage.

Meer informatie over Kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Plantage is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Plantage heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Alblasserdam, is Kinderboerderij De Plantage een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Plantage heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Hilmar J. de Haanstraat 10 in Alblasserdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Plantage telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 13554364. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderij-alblasserdam.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Plantage.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Plantage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Plantage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Plantage

Bezoekers bekeken ook