Kinderboerderij Het Sloterpark

Aan de President Allendelaan 2 in Amsterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Sloterpark.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Sloterpark in Amsterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Sloterpark is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Sloterpark heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amsterdam, is Kinderboerderij Het Sloterpark een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Sloterpark heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de President Allendelaan 2 in Amsterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Sloterpark telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 611 8851. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site:

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Sloterpark.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Sloterpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Sloterpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Sloterpark

Bezoekers bekeken ook