Kinderboerderij Het Viaduct

Aan de Havenstraat 99 in Ter Apel vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Viaduct.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Viaduct in Ter Apel

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Viaduct is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Viaduct heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Ter Apel, is Kinderboerderij Het Viaduct een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Viaduct heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Havenstraat 99 in Ter Apel. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Viaduct telefonisch bereiken middels nummer: 31 599 481 160. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.cosis.nu/alles-over-cosis/locaties/1514/dierenweide-viaduct

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Viaduct.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Viaduct? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Viaduct het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Viaduct

Bezoekers bekeken ook