Kinderboerderij de Hoeve

Aan de Snelliuslaan 31 in Badhoevedorp vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Hoeve.

Meer informatie over Kinderboerderij de Hoeve in Badhoevedorp

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Hoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Hoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Badhoevedorp, is Kinderboerderij de Hoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Hoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Snelliuslaan 31 in Badhoevedorp. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Hoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 659 7637. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.facebook.com/kinderboerderijdehoeve

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Hoeve.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Hoeve

Bezoekers bekeken ook