Kinderboerderij De Vliert

Aan de Droogoven 1 in Wijk bij Duurstede vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Vliert.

Meer informatie over Kinderboerderij De Vliert in Wijk bij Duurstede

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Vliert is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Vliert heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Wijk bij Duurstede, is Kinderboerderij De Vliert een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Vliert heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Droogoven 1 in Wijk bij Duurstede. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Vliert telefonisch bereiken middels nummer: 31 343 572 682. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdevliert.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Vliert.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Vliert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Vliert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Vliert

Bezoekers bekeken ook