Stadsboerderij De Balijhoeve

Aan de Kurkhout 100 in Zoetermeer vind je Kinderboerderij Stadsboerderij De Balijhoeve.

Meer informatie over Stadsboerderij De Balijhoeve in Zoetermeer

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij De Balijhoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij De Balijhoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zoetermeer, is Stadsboerderij De Balijhoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij De Balijhoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Kurkhout 100 in Zoetermeer. Voor vragen kun je Stadsboerderij De Balijhoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 79 362 0832. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://stadsboerderijen.org/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij De Balijhoeve.

Hoe kom je bij Stadsboerderij De Balijhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij De Balijhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij De Balijhoeve

Bezoekers bekeken ook