Kinderboerderij Het Schelle Oordje

Aan de Berkenlaan in Schelluinen vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Schelle Oordje.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Schelle Oordje in Schelluinen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Schelle Oordje is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Schelle Oordje heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Schelluinen, is Kinderboerderij Het Schelle Oordje een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Schelle Oordje heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Berkenlaan in Schelluinen. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Schelle Oordje telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.facebook.com/HetSchelleOordje/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Schelle Oordje.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Schelle Oordje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Schelle Oordje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Schelle Oordje

Bezoekers bekeken ook