Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

Aan de Van Lingelaan 1A in Maarssen vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Vechtse Hoeve.

Meer informatie over Kinderboerderij De Vechtse Hoeve in Maarssen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Vechtse Hoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Vechtse Hoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Maarssen, is Kinderboerderij De Vechtse Hoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Vechtse Hoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Van Lingelaan 1A in Maarssen. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Vechtse Hoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 17080149. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://kinderboerderijdevechtsehoeve.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Vechtse Hoeve.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Vechtse Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Vechtse Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

Bezoekers bekeken ook