Wijkboerderij De Eemhoeve

Aan de Eemlaan 25 in Zwolle vind je Kinderboerderij Wijkboerderij De Eemhoeve.

Meer informatie over Wijkboerderij De Eemhoeve in Zwolle

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Wijkboerderij De Eemhoeve is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Wijkboerderij De Eemhoeve heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Zwolle, is Wijkboerderij De Eemhoeve een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Wijkboerderij De Eemhoeve heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Eemlaan 25 in Zwolle. Voor vragen kun je Wijkboerderij De Eemhoeve telefonisch bereiken middels nummer: 31 38 454 1658. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.traverswelzijn.nl/locaties/wijkboerderij-de-eemhoeve/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Wijkboerderij De Eemhoeve.

Hoe kom je bij Wijkboerderij De Eemhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkboerderij De Eemhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Wijkboerderij De Eemhoeve

Bezoekers bekeken ook