Kinderboerderij De Beestenboel

Aan de Zandweg 13 in Rozenburg vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Beestenboel.

Meer informatie over Kinderboerderij De Beestenboel in Rozenburg

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Beestenboel is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Beestenboel heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rozenburg, is Kinderboerderij De Beestenboel een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Beestenboel heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Zandweg 13 in Rozenburg. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Beestenboel telefonisch bereiken middels nummer: 31 181 217 959. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.natuurstad.nl/de-beestenboel

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Beestenboel.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Beestenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Beestenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Beestenboel

Bezoekers bekeken ook