Kinderboerderij De Molenwei

Aan de Brammertstraat 10 in Rotterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Molenwei.

Meer informatie over Kinderboerderij De Molenwei in Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Molenwei is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Molenwei heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rotterdam, is Kinderboerderij De Molenwei een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Molenwei heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Brammertstraat 10 in Rotterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Molenwei telefonisch bereiken middels nummer: 31 10 428 0080. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.natuurstad.nl/de-molenwei

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Molenwei.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Molenwei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Molenwei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Molenwei

Bezoekers bekeken ook