De Trans Kinderboerderij

Aan de Broeder Quirinuslaan 2 in Nooitgedacht vind je Kinderboerderij De Trans Kinderboerderij.

Meer informatie over De Trans Kinderboerderij in Nooitgedacht

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? De Trans Kinderboerderij is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. De Trans Kinderboerderij heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Nooitgedacht, is De Trans Kinderboerderij een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan De Trans Kinderboerderij heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Broeder Quirinuslaan 2 in Nooitgedacht. Voor vragen kun je De Trans Kinderboerderij telefonisch bereiken middels nummer: 31 592 247 606. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.detrans.nl/wonen-werken-dagbesteding-kinderdagcentrum/dagbesteding/de-kinderboerderij-nooitgedacht.aspx

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van De Trans Kinderboerderij.

Hoe kom je bij De Trans Kinderboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Trans Kinderboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. De Trans Kinderboerderij

Bezoekers bekeken ook