Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Aan de Anna van Schuurmanstraat 602 in Oss vind je Kinderboerderij Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek.

Meer informatie over Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek in Oss

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Oss, is Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Anna van Schuurmanstraat 602 in Oss. Voor vragen kun je Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek telefonisch bereiken middels nummer: 31 412 641 492. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.nme-elzenhoek.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek.

Hoe kom je bij Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Natuurcentrum en stadsboerderij De Elzenhoek

Bezoekers bekeken ook