Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis

Aan de Steenberger Park, Korenstraat 47 in Hoogeveen vind je Kinderboerderij Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis.

Meer informatie over Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis in Hoogeveen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Hoogeveen, is Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Steenberger Park, Korenstraat 47 in Hoogeveen. Voor vragen kun je Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis telefonisch bereiken middels nummer: . Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://m.facebook.com/beestenbult

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis.

Hoe kom je bij Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij de Beestenbult, Cosis

Bezoekers bekeken ook