Kinderboerderij De Wilgenhof

Aan de Ringdijk 76 in Rotterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Wilgenhof.

Meer informatie over Kinderboerderij De Wilgenhof in Rotterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Wilgenhof is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Wilgenhof heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rotterdam, is Kinderboerderij De Wilgenhof een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Wilgenhof heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Ringdijk 76 in Rotterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Wilgenhof telefonisch bereiken middels nummer: 31 10 422 3977. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.natuurstad.nl/de-wilgenhof

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Wilgenhof.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Wilgenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Wilgenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Wilgenhof

Bezoekers bekeken ook