Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht

Aan de Parkzicht 100 in Leiden vind je Kinderboerderij Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht.

Meer informatie over Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht in Leiden

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Leiden, is Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Parkzicht 100 in Leiden. Voor vragen kun je Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht telefonisch bereiken middels nummer: 31 71 516 7720. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.leiden.nl/kinderboerderij

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht.

Hoe kom je bij Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Centrum voor natuur- en milieueducatie Weidezicht

Bezoekers bekeken ook