Balans kinderboerderij De Veenweide

Aan de Vedelaarpad 53 in Soest vind je Kinderboerderij Balans kinderboerderij De Veenweide.

Meer informatie over Balans kinderboerderij De Veenweide in Soest

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Balans kinderboerderij De Veenweide is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Balans kinderboerderij De Veenweide heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Soest, is Balans kinderboerderij De Veenweide een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Balans kinderboerderij De Veenweide heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Vedelaarpad 53 in Soest. Voor vragen kun je Balans kinderboerderij De Veenweide telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 86864387. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.stichtingbalans.nl/kinderboerderij/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Balans kinderboerderij De Veenweide.

Hoe kom je bij Balans kinderboerderij De Veenweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balans kinderboerderij De Veenweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Balans kinderboerderij De Veenweide

Bezoekers bekeken ook