Kinderboerderij Het Akkertje

Aan de Julialaantje 15a in Rijswijk vind je Kinderboerderij Kinderboerderij Het Akkertje.

Meer informatie over Kinderboerderij Het Akkertje in Rijswijk

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij Het Akkertje is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij Het Akkertje heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Rijswijk, is Kinderboerderij Het Akkertje een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij Het Akkertje heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Julialaantje 15a in Rijswijk. Voor vragen kun je Kinderboerderij Het Akkertje telefonisch bereiken middels nummer: 31 70 414 0954. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijhetakkertje.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij Het Akkertje.

Hoe kom je bij Kinderboerderij Het Akkertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij Het Akkertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij Het Akkertje

Bezoekers bekeken ook