Kinderboerderij De Uylenburg

Aan de Staalmeesterslaan 420 in Amsterdam vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Uylenburg.

Meer informatie over Kinderboerderij De Uylenburg in Amsterdam

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Uylenburg is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Uylenburg heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Amsterdam, is Kinderboerderij De Uylenburg een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Uylenburg heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Staalmeesterslaan 420 in Amsterdam. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Uylenburg telefonisch bereiken middels nummer: 31 20 618 5235. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.impulskinderopvang.nl/locaties/kinderboerderij-de-uylenburg/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Uylenburg.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Uylenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Uylenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Uylenburg

Bezoekers bekeken ook