Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide

Aan de Beukenlaan 3 in Wilp vind je Kinderboerderij Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide.

Meer informatie over Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide in Wilp

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Wilp, is Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Beukenlaan 3 in Wilp. Voor vragen kun je Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide telefonisch bereiken middels nummer: 31 88 575 3426. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.zozijn.nl/locaties/lathmer/kinderboerderij-dagbesteding-verstandelijke-beperking

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide.

Hoe kom je bij Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Zozijn dagcentrum Kinderboerderij de Beukenweide

Bezoekers bekeken ook