Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)

Aan de Fransezoom 14 in Nieuwerkerk aan den IJssel vind je Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij).

Meer informatie over Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) in Nieuwerkerk aan den IJssel

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel, is Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) heeft zich bewezen als Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning is gelegen aan de Fransezoom 14 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor vragen kun je Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) telefonisch bereiken middels nummer: 31 180 331 953. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.gemiva-svg.nl/ijsselhage

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij).

Hoe kom je bij Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Gemiva – IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)

Bezoekers bekeken ook