Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)

Aan de Fransezoom 14 in Nieuwerkerk aan den IJssel vind je Kinderboerderij Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij).

Meer informatie over Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) in Nieuwerkerk aan den IJssel

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Nieuwerkerk aan den IJssel, is Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Fransezoom 14 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor vragen kun je Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) telefonisch bereiken middels nummer: 31 180 331 953. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://www.gemiva-svg.nl/ijsselhage

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij).

Hoe kom je bij Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemiva - IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Gemiva – IJsselhage (activiteiten en kinderboerderij)

Bezoekers bekeken ook