Kinderboerderij De Pluimgraaf

Aan de Korte Bedekte Weg 1 Y in Naarden vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Pluimgraaf.

Meer informatie over Kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Pluimgraaf is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Pluimgraaf heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Naarden, is Kinderboerderij De Pluimgraaf een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Pluimgraaf heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Korte Bedekte Weg 1 Y in Naarden. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Pluimgraaf telefonisch bereiken middels nummer: 31 35 820 0335. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.stichtingdegooiseark.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Pluimgraaf.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Pluimgraaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Pluimgraaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Pluimgraaf

Bezoekers bekeken ook