Kinderboerderij De Bongelaar

Aan de Van Veenweg 96 in Heerhugowaard vind je Kinderboerderij Kinderboerderij De Bongelaar.

Meer informatie over Kinderboerderij De Bongelaar in Heerhugowaard

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Kinderboerderij De Bongelaar is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Kinderboerderij De Bongelaar heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Heerhugowaard, is Kinderboerderij De Bongelaar een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Kinderboerderij De Bongelaar heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Van Veenweg 96 in Heerhugowaard. Voor vragen kun je Kinderboerderij De Bongelaar telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 10969492. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: http://www.kinderboerderijdebongelaar.nl/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Kinderboerderij De Bongelaar.

Hoe kom je bij Kinderboerderij De Bongelaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderboerderij De Bongelaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Kinderboerderij De Bongelaar

Bezoekers bekeken ook