Stadsboerderij Het Boegbeeld

Aan de Koerspad 3 in Groningen vind je Kinderboerderij Stadsboerderij Het Boegbeeld.

Meer informatie over Stadsboerderij Het Boegbeeld in Groningen

Informatief dagje uit voor je kinderen beleven? Stadsboerderij Het Boegbeeld is een kinderboerderij waar kinderen op een leuke en informatieve manier over dieren kunnen leren. Stadsboerderij Het Boegbeeld heeft verschillende soorten dieren die elk een eigen verzorging behoeven.

Wanneer jij op zoek bent naar een Kinderboerderij in de buurt van Groningen, is Stadsboerderij Het Boegbeeld een leuke kans. Door het groot aantal bezoekers aan Stadsboerderij Het Boegbeeld heeft zich bewezen als Kinderboerderij waar kinderen maar al te graag komen.

Deze Kinderboerderij is gelegen aan de Koerspad 3 in Groningen. Voor vragen kun je Stadsboerderij Het Boegbeeld telefonisch bereiken middels nummer: 31 6 12986164. Voorts kun je al informatie inwinnen op de volgende site: https://dezijlen.nl/boegbeeld/

Enthousiast geworden? Kom gauw langs en raak bekend met de schattige boerderijdieren van Stadsboerderij Het Boegbeeld.

Hoe kom je bij Stadsboerderij Het Boegbeeld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij Het Boegbeeld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. kinderboerderijen
  2. Stadsboerderij Het Boegbeeld

Bezoekers bekeken ook